ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τετάρτης 16/09/2020

Πρωί

Τελετή έναρξης 09.00-13.00

Θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία από το Τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας.

11.00

*18η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντικής Αιμοδοσίας με την επιμέλεια του Δήμου Καρδίτσας και του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Καρδίτσας (ΔΟΠΑΚ), σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α), τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Καρδίτσας, το 3ο & 8ο Δημοτικό Σχολείο, το Θεοδωρίδειο Κέντρο «Ορίζοντες» και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Αφετηρία το σπίτι του Συλλόγου των Εθελοντών Αιμοδοτών Καρδίτσας στην οδό Λ.Σακελλαρίου και τέρμα η κεντρική πλατεία Ελευθερίας.

*Ομιλία και δημόσια υπογραφή της Χάρτας της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας από το Δήμαρχο.Γνωριμία με τον EDGAR τη μασκότ της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.

*Συμμετοχή του “SOS BEE” με περίπτερο στην κεντρική πλατεία με αναφορά στην ηλεκτροκίνηση και παρουσίαση της μασκότ “BEElectra”.

09.00-13.00

*Ενημέρωση για την ασφαλή οδήγηση ποδηλάτου σε δημοτικά σχολεία της Καρδίτσας, από τον υπεύθυνο υπάλληλο του Δήμου και τον Ποδηλατικό Όμιλο Καρδίτσας

13.00

«Ποδηλατώ με το Δήμαρχο», ποδηλατοβόλτα των υπαλλήλων του Δήμου, με το Δήμαρχο, καφές και συζήτηση στο Άλσος Παυσιλύπου.Απονομή από το Δήμαρχο, των βραβείων του πανελλήνιου διαγωνισμού «Με ποδήλατο στη δουλειά» στην ομάδα του Τμήματος Προμηθειών Υλικών, Εξοπλισμού, Υπηρεσιών, για την διάκρισή τους στο διαγωνισμό.

Απόγευμα

18.30

Ομαδική προπόνηση – αερόβια άσκηση και ενημέρωση για τα μυστικά του Μαραθωνίου δρόμου, στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας, από τον Αθλητικό – Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Καρδίτσας.